VILOLIX™ ja Nuolux – Maittavat nuolukivet nautojesi hyvinvointiin

Vilolix-kivien erityisominaisuudet:

  • Kivien nuolemisen seurauksena syljen eritys lisääntyy, jolloin pötsiin muodostuu optimaaliset olosuhteet kuidun sulatukselle
  • Valmistusprosessissa syntyvät sokeriesterit tehostavat pötsimik- robien pääsyä rehun pinnalle ja siten parantavat rehunsulatusta -> tehokas rehunsulatus parantaa syöntiä ja tuotosta

Lisäksi Vilolix-kivien etuina ovat:

  • Vilolix-kivet ovat erittäin hyvin säänkestäviä
  • Nuolukivistä saadaan helposti lisäenergiaa naudalle
  • Kiviä nuolevat eniten eläimet, joilla on vajetta ravintoaineista -> saanti säätyy eläimen tarpeen mukaan

Kampanjaetu voimassa 31.5.2022 asti.
Kaupanpäälle vitamiinituotteita, kun ostat 10 kpl 22,5 kg:n tai 3 kpl 80 kg:n Vilolix-nuolukiviä tai 10 kpl 20 kg:n tai 4 kpl 50 kg:n Nuolux-kiviä.

 

Vilolix Magnesium

Maittava magnesium- ja energianuolukivi laitumelle ja navettaan. Sisältää helppoliu- koisia ravintoaineita, kuten melassia, pötsimikrobien tarpeisiin ja tehostaa karkearehun käyttöä.

Vilolix Lypsy

Maittava melassipohjainen nuolukivi tehostamaan pötsin toimintaa ja energialisäksi si- säruokintakaudelle. Lisää säilörehun syöntiä ja parantaa sen sulavuutta. Sopii kaikille naudoille.

Vilolix Umpi

Ummessaolevien lehmien erinomainen energia- ja kivennäiskivi. Sisältää kaikki um- pilehmien tarvitsemat vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet. Tuotteessa on korkea E-vitamiinipitoisuus ja hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä vasikan elinvoimaisuutta parantamaan.

Vilolix Natur

Luomutuotantoon soveltuva energia- ja kivennäiskivi naudoille ja lampaille. Varmistaa eläinten energian ja kivennäisten saantia. 

Vilolix Booster

Vilolix Booster on melassipohjainen nuolukivi, johon on lisätty ureaa. Vilolix Booster soveltuu parhaiten ruokintaan, jossa liukoisen typen määrä on mata- la ja helppoliukoisia hiilihydraatteja on runsaasti. Booster täydentää eläinten vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Osa hivenaineista on lisätty orgaanisessa muodossa.

Varmista tärkeiden
ravintoaineiden saanti!

Vielä ei ole tullut vastaan lehmää, jolle Vilolix ei olisi maistunut. Magnesium ja tärkeät hivenaineet päätyvät varmasti sinne minne pitääkin eli suuhun. Vilolix on lisäksi säänkestävä eikä sitä sadekuurot haittaa.

Tehokkaampi karkearehun
hyväksikäyttö

Melassin ja kasviöljyjen patentoidussa kuumennusprosessissa muodostuvat sokeriesterit laskevat pötsin pintajännitystä ja helpottavat pötsimikrobien pääsyä rehupartikkelien pinnalle.

Hyvinvoiva pötsi

Melassipitoisen kiven nuoleminen edistää syljen eritystä ja lisää syljen mukana pötsiin tulevan natriumbikarbonaatin määrää. Tämä on luonnollinen tapa tasapainottaa pötsin happamuutta.

Lisäenergiaa

Melassin sisältämät sokerit ovat energiaa pötsimikrobeille! Vilolixista noin kolmasosa on sokereita.

KIVENNÄISKIVIEN TEHONELIKKO

Nuolux

Nuolux on monipuolinen runsaasti magnesiumia sisältävä nautakarjan nuolukivi kiven- näis- ja hivenainelähteeksi laitumelle ja navettaan. Nuolux sisältää magnesiumin lisäk- si kalsiumia, fosforia, nautriumia sekä monipuolisesti hivenaineita ja ADE-vitamiineja. Nuolux sopii kaikille naudoille ympärivuotiseen käyttöön.

Nuolux Tunnutus

Nuolux Tunnutus on nuolukivi ummessaoleville naudoille. Nuolux Tunnutus sisältää ki- vennäisaineet ja hivenaineet oikeissa suhteissa. Sisältää myös ADE-vitamiineja.

Nuolux Emo

  • Nuolukivi emolehmille
  • Soveltuu ainoaksi emolehmien kivennäiseksi
  • Tasapainoinen emolehmille suunniteltu kivennäiskoostumus
  • Huolehtii hivenaineiden ja vitamiinien saannista
  • Makua seosmelassista ja ruismaltaasta

Nuolux Lammas

Nuolux Lammas on monipuolinen runsaasti magnesiumia sisältävä lampaiden nuolu- kivi kivennäis- ja hivenainelähteeksi laitumelle ja lampolaan. Nuolux Lammas sisältää magnesiumin lisäksi kalsiumia, fosforia, natriumia sekä monipuolisesti hivenaineita ja ADE-vitamiineja. Nuolux Lammas sopii kaikille lampaille ympärivuotiseen käyttöön.

Kampanjaetu

Kun ostat koko lavan Vilolix- tai Nuolux-nuolukiviä, saat kaupan päälle laadukaan lihaskuntovasaran.

Kampanjaetu voimassa 31.5.2022 asti.

Kaupanpäälle vitamiinituotteita, kun ostat 10 kpl 22,5 kg:n tai 3 kpl 80 kg:n Vilolix-nuolukiviä tai 10 kpl 20 kg:n tai 4 kpl 50 kg:n Nuolux-kiviä.