Vilomix Finland Oy

 

Vilomix Finland Oy on vuonna 1979 perustettu erikoisrehutehdas Paimiossa ja osa tanskalaista Danish Agro -konsernia.

Tuotamme ja välitämme erikoisrehuja koti- ja lemmikkieläimille. Valikoimaamme kuuluu lisäksi laaja valikoima säilöntäaineita sekä hygienia-, tuholaistorjunta- ja puutarhanhoitotuotteita. Kuluttajakaupassa toimimme Neudorff-, Trinol-, Volpi- ja Claber -tuotemerkkien maahantuojana Suomessa.

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella paikallisten alue-edustajien ja kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Lisäksi viemme useita valmistamiamme tuotteita sisaryritystemme kautta kaikkiin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Vilomix Finland Oy työllistää 27 henkilöä.

Vilomix Finland Oy on osa kansainvälistä Vilomix-konsernia

 

Vilomix-konserni on yksi suurimmista rehualan toimijoista Euroopassa. Vilomix on perustettu 1979 ja työllistää yli 500 työntekijää yhteensä 15 eri maassa.

Vilomixin ydinosaamista ovat erikoisrehut. Premix-ratkaisujen ohella Vilomix tarjoaa korkealaatuisia tiivisterehuja, juottorehuja ja hygieniatuotteita niin maatilojen kuin rehuteollisuuden tarpeisiin. Lisäksi Vilomix-konserniin kuuluvat maatalouskauppa Vilofarm, tuhoeläintorjuntaan keskittynyt Trinol, eläinlääkkeitä ja eläinten rokotteita tarjoava Vilovet ja sianjalostusyhtiö Hatting.

Kaikki Vilomixin tuoteratkaisut pohjautuvat vahvaan tietotaitoon ja korkeaan laatuun. Kansainvälisen konserniyhteistyön kautta myös Vilomix Finland Oy:llä on kontaktit johtaviin alan eurooppalaisiin yhteistyöyrityksiin. Tuotteiden laatu on oleellinen osa eläinten hyvinvointia – emmekä tee laadun suhteen kompromisseja! Laatu- ja vastuullisuusohjelmamme perustuvat ISO-9001 ja ISO-14001 -standardeihin, josta osoituksena meille on myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Feeding the future

At Vilomix we deliver customer-specific vitamin- and mineral solutions combined with innovative feed additives to ensure the best results for farmers and the feed industry.  All our solutions are based on solid nutritional and customer-focused consultancy, which is at the core of how Vilomix works.

During the last 40 years Vilomix has developed to become one of the leading suppliers of innovative solutions of premix internationally.

Besides strong premix solutions we also provide high quality concentrates, milk replacers and hygiene products for farmers and the feed industry. 

Watch our video on what we do!