Nestemäiset lannoitteet

Tehokas hyväksikäyttö = pienempi käyttömäärät!

N-xt Fertilizers on laaja korkealaatuinen uuden sukupolven lannoitesarja. Lannoitesarja sisältää nestemäiset sijoituslannoituksena tai sumutteena levitettävät N-, NP- ja NPK-lannoitteet nurmelle ja viljalle sekä lehtilannoitteet. N-xt lannoitteet ylläpitävät maan hedelmällisyyttä ja maanrakenteen hyviä fysiologisia ominaisuuksia, kuten partikkelikokoa, rakennetta ja oikeaa pH-arvoa. N-xt lannoitteilla ravinteet sijoittuvat sinne missä niitä tarvitaan eli kasvien juurille. Tehokas hyväksikäyttö mahdollistaa 20 % pienemmät käyttömäärät! N-xt lannoitteet valmistaa Suomen Nestelannoite Oy Kauhavalla.

N-xt Terra maalannoitteet

N-xt-lannoitteet ovat ureapohjaisia lannoitteita ja käyttäytyvät maassa kuten orgaaniset lannoitteet. Lannoitteen ulkoinen varaus on positiivinen, jonka ansiosta se kiinnittyy maan negatiiviseen varaukseen, eikä huuhtoudu tai haihdu. N-xt-lannoitteet tukevat monipuolisen pieneliöstön syntymistä. Vastalahjana pieneliöt louhivat ravintoaineita maa-aineksesta kasveille. Kasvien ja pieneliöstön välillä vallitsee siis hieno yhteys, josta seuraa mururakenteen lujittuminen ja orgaanisen aineen karttuminen.

N-xt Terra maalannoitteiden levitykseen käytetään lannoitesuuttimia, jotka ohjaavat lannoitteen maahan suurina pisaroina.

Katso koko valikoima www.suomennestelannoite.fi

N-xt Folium lehtilannoitteet

Lehtilannoitteiden avulla voidaan huolehtia ravinteiden riittävyydestä kasvuun ja kehitykseen, satopotentiaalin saavuttamiseen sekä kasvuston terveyden ylläpitämiseksi. N-xt Folium lannoitteeseen on yhdistetty täydentäviä ravinteita kuten magnesiumia, kalsiumia, mangaania, rikkiä sekä hiveniä ja sen vaikutus on selvästi tehokkaampi kuin pelkän typpilannoitteen. N-xt Foliumin ainutlaatuinen ominaisuus on erittäin tehokas hyötysuhde.

Optimoitaessa nurmen satotasoa voi Terra-maalannonoitusta täydentää lehtilannoituksella.Lehtilannoitteen levitysaika nurmelle on 2-3 viikkoa ennen sadonkorjuuta. Lehtilannoitteet levitetään kasvinsuojeluruiskulla tavanomaisia suuttimia käyttäen.

Katso koko valikoima www.suomennestelannoite.fi

Ferti erikoislannoiteet

Ferti-erikoislannoitesarjaan kuuluvat  valmisteet piensiemenisten kasvien starttilannoitukseen ja viljojen starttipeittaukseen (P, Mn, Zn). Lannoitesarjasta löytyvät myös kalsiumlannoitteet, joita useimmiten käytetään perunoille ja vihanneksille. 

Katso koko valikoima www.suomennestelannoite.fi

LIETTEEN KÄSITTELYAINEET