Rehunsäilöntäaineet

Laadukkaat biologiset rehunsäilöntäaineet! 

Lypsylehmän ruokinnassa tärkein tekijä on karkearehun laatu. Hyvin sulava säilörehu on hyvän syönnin tae ja kustannustehokkaan ruokinnan alku. Hyvä säilörehu tuottaa hyvän tuotoksen kohtuullisilla väkirehumäärillä ja lehmien pötsit toimivat täydellä teholla. Sulavuuden ohella säilörehun on oltava hyvin säilöttyä. Onnistunut säilöntä varmistaa rehun maittavuuden ja hyvän syönnin, vähentää säilöntätappioita sekä estää maidon makuvirheet.

Säilörehun eri kuiva-ainepitoisuudet ja kasvilajit asettavat erilaisia haasteita säilöntäprosessille. Erilaisten säilönnällisten haasteiden vuoksi on turvallisinta valita juuri kyseiselle rehutyypille ja kosteuteen optimoitu säilöntäaineseos.

Silomix®-konseptissa voidaan tehdä jokaiseen tilanteeseen paras mahdollinen bakteeri- ja entsyymiseos yhdistelemällä optimaalinen säilöntäaineseos esiseosannospusseista.

BioLux-sarja tarjoaa uudet biologisen rehunsäilönnän luksustuotteet. Laadukkaat BioLux-tuotteet on kehittänyt suomalaisille nurmirehulaaduille Euroopan johtava säilörehuasiantuntija Lallemand. 

 

SILOMIX-tuotteet

Biolux-tuotteet

Säilöntäaineet seosrehuun