Pötsin hyvinvointituotteet

Innovaatiopalkinnon saanut moderni StopHapan täydennysrehusarja on kehitetty huolehtimaan pötsin hyvinvoinnista ja tasapainottamaan pötsin pH:ta myös haasteellisissa tilanteissa!

Lehmän ruuansulatuksen keskiö on pötsi. Lypsylehmillä yleisin ruoansulatukseen liittyvä vaiva on pötsin liiallinen happamuus tai muu pötsihäiriö (ripuli, puhaltuminen). Pötsin happamoitumista voidaan ehkäistä lisäämällä lehmien rehuun päivittäin elävää hiivaa (Saccharomyces Cerevisiae CNCM-1077) ja puskuroivia rehuaineita. StopHapan-sarjan salaisuus on Lithothamium Calcareum, kalkkipitoinen merilevä. Sen laaja kennomainen rakenne mahdollistaa nopean reagoinnin pötsinesteen happamuuteen ja puskurointivaikutus on pitkäkestoinen.